(also clears any remember-me cookie)

Example Reaction Association

Markkinointinimi
ERA
Yleistietoja
Example Reaction Association on innovatiivinen henkilöstövuokrausyritys, joka yhdistää suomalaiset yritykset ja osaavat ukrainalaiset työntekijät. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sekä työnantajien että työntekijöiden kanssa varmistaaksemme sujuvan ja tehokkaan työvoimanvälityksen.

Miksi valita meidät?

Laadukas Rekrytointi: Etsimme huolellisesti päteviä ukrainalaisia työntekijöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään Suomessa. Käytämme monipuolisia rekrytointikanavia ja teemme perusteelliset taustatarkistukset.
Kulttuuriosaaminen: Ymmärrämme ukrainalaisen kulttuurin ja työskentelytavat. Tämä auttaa meitä sovittamaan työntekijät oikeisiin tehtäviin ja varmistamaan hyvän työilmapiirin.
Kielitaito: Tarjoamme kielikoulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Näin ukrainalaiset työntekijät voivat kommunikoida tehokkaasti työpaikalla.
Oleskeluluvat ja Työskentelyoikeus: Hoidamme oleskelulupien hakemisen ja varmistamme, että työntekijöillä on oikeus tehdä töitä Suomessa. Työnantajana voit luottaa siihen, että kaikki on asianmukaisesti hoidettu.

Työntekijöidemme Profiilit:

Maatalousalan Työntekijät: Kausityöntekijät, jotka ovat tottuneet fyysiseen työhön. He ovat valmiita auttamaan sadonkorjuussa, puutarhatöissä ja eläintenhoitotehtävissä.
Rakennusalan Ammattilaiset: Rakennusmiehet, sähköasentajat, putkimiehet ja muut ammattilaiset. Heillä on kokemusta monista rakennusprojekteista.
Teollisuuden Työntekijät: Hitsaajat, koneistajat ja tuotantotyöntekijät. He ovat motivoituneita ja valmiita työskentelemään teollisuuden eri osa-alueilla.
Yhteistyössä Menestykseen:

Example Reaction Association on sitoutunut luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia sekä yritysten että työntekijöiden kanssa. Tarjoamme joustavia vuokratyöratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään ukrainalaisten osaajien avulla!
Example Reaction Association tarjoaa suomessa asuville ukrainalaisille työnhakijoille monipuolisia palveluita ja mahdollisuuksia:

- Työpaikkojen Välitys: Etsimme aktiivisesti työpaikkoja suomalaisista yrityksistä, jotka tarvitsevat osaavaa työvoimaa. Tarjoamme ukrainalaisille työntekijöille mahdollisuuden löytää työpaikka, joka vastaa heidän taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan.
- Kielikoulutus: Yrityksemme tarjoaa kielikoulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Tämä auttaa ukrainalaisia työntekijöitä kommunikoimaan tehokkaasti työpaikalla ja sopeutumaan suomalaiseen työympäristöön.
- Oleskelulupien Hakeminen: Hoidamme oleskelulupien hakemisen ja varmistamme, että työnhakijoilla on oikeus tehdä töitä Suomessa. Näin he voivat keskittyä työntekoon ilman huolta byrokratiasta.
- Tuki ja ohjaus: Tarjoamme tukea ja ohjausta ukrainalaisille työntekijöille heidän sopeutuessaan uuteen ympäristöön. Autamme heitä ymmärtämään suomalaista työkulttuuria ja vastaamaan työnantajien odotuksia.
- Työterveyspalvelut: Huolehdimme siitä, että työntekijöillä on pääsy asianmukaisiin terveyspalveluihin. Terveet työntekijät ovat tärkeä osa menestyvää yritystä.
- Yhteisöllisyys: Järjestämme tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia, jotta ukrainalaiset työntekijät voivat tutustua toisiinsa ja jakaa kokemuksiaan.

Example Reaction Association pyrkii luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia työnhakijoiden kanssa ja auttamaan heitä menestymään suomalaisilla työmarkkinoilla.
Yrityksen omistavat maahanmuuttajat Suomessa.
Organisaation valokuvat
Sijainti
00100 Helsinki, Finland
Organisaation luokitustiedot
Y-tunnus
123456-7
ALV-tunniste
FI1234567
Työntekijämäärä (oma ilmoitus)
Ei tietoa
Yhtiömuoto
Rekisteröity yhdistys - Ry
Toimiala
Rekrytointi ja HR
Löydetty: 0