21.11.2016

MunJob Oy – Osuvaa osaamista

MunJob Oy on yritys, joka rakentaa uudenlaisella lähestymistavalla toimivaa rekrytointipalvelua aktiivisille työnetsijöille ja kiireisille työnantajille. Työntekijätarpeen tunnistaminen tai kuvaaminen on yhtä vaikeaa kuin työnhakijan osaamiseen tunnistaminen ja kuvaaminen.

Olemme kehittäneet ratkaisun, jolla voidaan ohjata näitä kahta osapuolta keskustelemaan oikeista asioista samalla tavalla.
Yrityksemme perustajat ovat kokeneita oman alansa ammattilaisia. Jokaisella perustajaomistajalla on 20-30 vuotta kokemusta yrittämisestä, työnantajuudesta, työnhakemisesta ja esimiestyöstä.

Tuotamme koulutus-, valmennus-, konsultointi- ja rekrytointipalveluja.
Osuva osaaminen on avainelementti siihen, että rekrytointi onnistuu.

Logo fin

Tilaa uutiskirjeemme


 

Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

Olemme toiminnassamme sitoutuneet noudattamaan Suomen lakia ja EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR), jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. On kuitenkin huomioitava, että sekä Suomen että Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa ja käytäntöjä kaikkiin asioihin ollaan vasta luomassa eikä oikeuskäytäntöä vielä ole olemassa.

MunJob Oy:n sivustojen käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö. 

Ongelmatilanteet

Uusia tietojärjestelmiä kehitettäessä törmätään joskus väistämättä teknisiin haasteisiin ja suoranaisiin ohjelmointivirheisiin, vaikka niitä pyritään tietysti välttämään etukäteistestaamisen avulla. Jos olet huomannut seikan, joka harmittaa sinua palvelussamme, olisimme kiitollisia, jos kerrot siitä meillekin täällä olevalla lomakkeella (vaatii Google-tilille sisään kirjautumisen).